Personal Style Diary

Tuesday, June 04, 2013

What's in my bag?


Juče sam vam spomenula da u poslednje vreme najveći deo dana provodim van kuće i da sam navikla da sve što mi je u toku dana potrebno nosim sa sobom. Danas ću vam pokazati ono što se svakog dana nalazi u mojoj torbi. Jako volim ovakve postove jer uvek naiđem na neki zanimljiv detalj koji bih strpala i u svoju torbu.
Prva stvar od koje se nikad ne odvajam je telefon, a zatim i tablet, jer non stop proveravam mailove i dešavanja na blogu. Zatim su tu neke uobičajene stvari tipa ključeva od kuće sa privescima koji me podsećaju na moju ljubav; futrola za naočare, jer mi večito spadaju sa glave ili sednem na njih (tipično za mene). Zatim, najnoviji Cosmo, tu uvek nađem nešto zanimljivo i volim da ga prelistavam u pauzama učenja. Često sa sobom nosim i neseser sa gomilom šminke, ali kada za njega stvarno nema mesta onda uglavnom strpam u torbu sjaj za usne i kremu za ruke, bez toga stvarno ne mogu jer mi se koža jako suši od vetra.


Osim ovih stvarčica koje su mi potrebne u svakom trenutku, kada idem do čitaonice gomila skripti, knjiga i svezaka je neizostavna. Naravno tu su i markeri, hemijske, olovke, papiri i još gomila nekih stvarčica koje mi učenje čine zanimljivijim. Ja sam jedna od onih devojaka koje vole da imaju uredne sveske, u lepim bojama i da sve bude lepo podvučeno i označeno. Znam, totalni sam freak! Pored svega što ste videli, ja sa sobom uvek nosim užinu jer ne volim da jedem brzu hranu. To su najčešće neke salate, sendviči ili voće. A uvek u torbi imam i frutabelu, obožavam je!

Photo by Tamara Mladenović

SHARE:

10 comments

 1. Puna torba zenska as always.Nisi frikic, ja takodje volim da mi je sve lepo i uredno, esteta sam :D.

  ReplyDelete
 2. Super! Obožavam lepe sveske, šarene markere i sve ostalo :D

  http://fashionabejita.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 3. Great post ;)
  xx
  Katha

  showthestyle.blogspot.de

  ReplyDelete
 4. Super su mi ovakvi postovi :)

  ReplyDelete
 5. Wow, that's a very pretty bag! Your notebooks are so adorable too. I always loved neon pink! :)
  Do you want us to follow each other? Let me know!

  xx, Mela
  www.wearismela.com

  ReplyDelete
 6. Wow!! What a beautiful blog. I like very much your articles, your photos and your style, I have followed you via gfc, bloglovin and google+ . I have also a blog http://ouicestelsa.blogspot.com/ and I hope we can follow each other~~

  ReplyDelete
 7. Amazing bag! I like that it`s very big and has got a nice look!

  ReplyDelete
 8. great post dear.
  check out our blog if you like we can follow each other on gfc & bloglovin.
  let us know. kisses from Kenya

  ReplyDelete
 9. That's nice stuff you have in your bag!!!
  xx
  New post up!! http://littlemisstwiggy.blogspot.com/2013/06/news-in-our-nest.html

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig