Personal Style Diary

Monday, October 14, 2013

Hello! My name is Maja

page


Lepa, ružna, debela, mršava, visoka, zdepasta, niska... Koga je briga? Ono što je za mene jako važno jeste sloboda izražavanja, bilo putem reči, osećanja ili stila. Da biste sebi obezbedili tu slobodu potrebno je imati mnogo samopouzdanja i hrabrosti. Najčešći mailovi i poruke koje dobijam od vas tiču se upravo ovoga. Kako izgraditi sopstveni stil, kada smo pod konstantnim pritiscima okoline, kada je uniformisanost u modi i sve sto se razlikuje je okarakterisano kao pogrešno. Moj odgovor na to je da uvek budete to što jeste.  Ne obraćajte pažnju na negativne komentare, tu energiju usmerite da stvorite ono najbolje od sebe. Usudite se da iskažete sebe kroz sopstveni stil i pokažite zbog čega ste posebni. Meni je u tinejdžerskom periodu bilo jako teško da prihvatim sebe, ali vremenom sam stekla samopouzdanje da priznam sebi svoje nedostatke i naučila sam da ih prikažem na svoj način. To je najvažnije!Something that's very important to me is being able to express yourself, whether it's in words, feelings or style. To ensure that freedom to yourself you must have a lot of confidence and courage. Most of the messages that I get from you are about this subject. How to build your own style when we are under constant pressure from the environment and when everything that's different it's seen as wrong. My response to that is to always be yourself. Pay no attention to the negative comments and try to create the best of yourself. Dare to express yourself trough your own style and show the world why you're special. It was very difficult for me to accept myself when I was a teenager, but by the time I had gain the confidence to admit my faults and learned to show them in my own special way. It's the most important!

Photo by Tamara Mladenović

Follow Fashion Board on 


SHARE:

12 comments

 1. Upravo tako!

  Za mene je najlepša lepota ukrašena nedostacima koji su mi krajnje simpatični. I kada osoba zrači dobrom energijom zavolite je baš onakvu kakva jeste!

  Primitivci nikada ne grebu ispod površine, i žalim ih. Jer tako nikada neće spoznati pravu lepotu.

  ReplyDelete
 2. Bravo za ovaj tekst! Inače ne komentarišem, ali oduševila su me tvoja razmišljanja, ovaj post to zaslužuje!

  ReplyDelete
 3. nice photo mix ; 3

  ReplyDelete
 4. Ja zaista moram da pohvalim tvoj trud! Jako mi se dopada sto pokazujes svoj stav i sto se dosta razlikujes od ostalih modnih blogerki! Bukvalno sam ti izlistala ceo blog, odlicna si!

  ReplyDelete
 5. Slažem se,tu smo da budemo ono što jesmo i da se ne sramimo svojih mana,jer ih svatko ima. ;) Super post!

  ReplyDelete
 6. Svaka cast na recima!Fotke su jednostavne, a fenomenalne,bravo!Stvarno mi je drago sto je neko napisao ovakav tekst :))

  ReplyDelete
 7. sviđa mi se novi izgled tvog bloga i apsolutno me oduševio ovaj osobni post!!!
  pusaa :D
  xx
  http://littlemisstwiggy.blogspot.com/2013/10/busy-busy.html

  ReplyDelete
 8. Hvala punooo svima na komentarima, drago mi je da vam se post dopada! :*** <3

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig