Personal Style Diary

Monday, March 16, 2015

News and Social Media

a09db165ccef1a8a495c900f07544803


Zdravo, dragi moji! Vi koji me pratite već duže verovatno ste primetili da sam počela da menjam koncept Fashion Boarda. Bez brige, ne idem nigde i nastaviću da objavljujem outfit postove, ali ću pored toga uključiti i nove rubrike. U Beauty delu ste već imali prilike da pročitate par postova, a ubuduće će tu biti još puno tutoriala i mojih beauty saveta. Takođe, ovde želim da pišem o svemu onome o čemu bih i sama volela da čitam. Tako ćete u rubrici Lifestyle moći da pročitate moje mesečne preporuke, po koji jednostavan recept ili utiske sa nekog eventa. I još jedna stvar - od sada očekujte novi post na blogu svakog drugog dana. U produžetku posta bih vas još podsetila na kojim me sve mrežama možete pratiti, osim na blogu. Nadam se da će vam se ovaj novi koncept dopasti i da će vam sadržaj biti zanimljiv, obavezno mi pišite šta mislite o ovim mojim idejama.* * * * *
Hello, my lovelies! I have some good news for you. I decided to include some more categories to my blog besides outfit posts. In the Beauty section you'll be able to read my beauty tips and tutorials. Also, I want to write about all the stuff that I would like to read about. So I decided to include a Lifestyle category where you'll be able to read my monthly recommendations, fast and healthy recipes and event reports. Also from now on there will be a new post on the blog every other day. I hope you'll like this new concept. Please let me know what you think and I will remind you where you can follow me on social media.


bloglovin
Bloglovin je ubedljivo najbolja i najjednostavnija platforma za praćenje blogova. Tu možete grupisati sve blogove koji vam se dopadaju, sačuvati postove i uvek biti u toku sa novim objavama. Moj blog možete zapratiti klikom OVDE.

HERE you can follow me on Bloglovin.

pinterest
Pinterest je savršen za pronalaženje inspiracije. Ja sam odlučila da od sad svoje postove objavljujem i tamo, tako da ćete na mom pinterestu moći da nađete inspirativne fotografije drugih blogera, ali i sve postove sa Fashion Boarda. Možete me zapratiti OVDE.

HERE you can follow me on Pinterest.
facebook
Preko Facebooka me verovatno već pratite, ali ako to nije slučaj kliknite OVDE.

HERE you can follow me on Facebook.

instagram
I za kraj Instagram na koji vas redovno podsećam. Ako želeti svakodnevni update zapratite me OVDE.

HERE you can follow me on Instagram.P.S. Jel koristi neko Snapchat? Ja se još uvek dvoumim. :)

P.S. Do you use Snapchat? I still have mixed emotions about this one. :)
SHARE:

11 comments

 1. Volim pored outfit postova da procitam i nesto o nezi, lepoti i ostalim zenskim temama, super si, samo nemoj da prestanes sa outfitima !!

  ReplyDelete
 2. So exciting!
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Divnooo,pratim uvek,a lepo je sto ce biti jos vise sadrzaja :)

  ReplyDelete
 4. Obozavam tvoj Instagram profil, redovno ga posecujem. :)

  ReplyDelete
 5. Divno je sto si ubacila jos po neku temu...Promene su divne:)

  https://www.facebook.com/tinkerbelloflaka

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig