Personal Style Diary

Tuesday, December 29, 2015

New Era by Biljana Tipsarevic & Perwoll

biljana-tipsarevic-perwoll-4
U  novootvorenom modnom studiju modne dizajnerke Biljane Tipsarević, prošlog ponedeljka, imala sam priliku da među prvima pogledam njenu najnoviju kolekciju za sezonu jesen 2016. godine.  Kolekcija pod nazivom New Era predstavljena je u njenom novom modnom kutku koji je smešten u Ulici Kralja Petra br. 42. New Era je priča o ženi – svestranoj ženi koja ima mnoštvo uloga i vešto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu. Uz mnoštvo kvalitetnih materijala, svedenog kolorita i klasičnih formi dizajnerka me je i ovaj put oduševila.  


Realizaciju kolekcije pomogao je brend Perwoll, koji je oduvek usko vezan za modu i verno prati aktuelne modne trendove. Da bi odevni komad bio savršen neophodno je da on poseduje dva magična sastojka – kvalitetan materijal i dopadljiv, prefinjen dizajn, a da bi ostao tako savršen potrebno je koristiti Perwoll za zaštitu tkanina i inteziteta boja. Perwoll je brend koji, zahvaljujući svom kvalitetu i načinu na koji čuva tkaninu, odavno predstavlja vernog prijatelja mog garderobera, a verujem i mnogih od vas. O njegovom kvalitetu govori i činjenica da već godinama uspešno sarađuje sa modnom industrijom i nastavlja da prati aktuelna dešavanja u svetu mode. Rezultat najnovije saradnje sa poznatom dizajnerkom Biljanom Tipsarević je i haljina za koju je inspiracija dizajnerki bila upravo boca novog Perwoll Care&Repair-a. 

Na promociji kolekcije New Era dobila sam na poklon bocu novog Perwoll Care&Repair-a, kao i novi broj magazina Elle, u okviru kog je i ekskluzivan Perwoll modni katalog. To je drugo izdanje ovog kataloga koji sadrži najnovije trendove i savete za očuvanje tkanina. Što se tiče novog Perwolla, mogu vam reći da fenomenalno miriše i verujem da će se pokazati odlično kao i svi koje sam koristila do sada. 

Ostaviću vas da uživate u fotografijama koje prenose delić atmosfere sa predstavljanja kolekcije. Za kraj bih volela da čujem od vas da li vam se dopada nova kolekcija Biljane Tipsarević? I da li koristite Perwoll za očuvanje svoje garderobe?


biljana-tipsarevic-perwoll-9biljana-tipsarevic-perwoll-7biljana-tipsarevic-perwoll-8biljana-tipsarevic-perwoll-1biljana-tipsarevic-perwoll-5biljana-tipsarevic-perwoll-2biljana-tipsarevic-perwoll-3biljana-tipsarevic-perwoll-6


SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig