Personal Style Diary

Sunday, August 28, 2016

Kako da se Oslobodite Bojenja Veša i Dosadnog Sortiranja Odeće

commercial photography locations
Već sam vam napominjala više puta da nisam neka domaćica i da sve poslove po kući radije prepuštam mami, ali desila se jedna neplanirana situacija. Mama je prošlog meseca morala hitno da otputuje i trebalo je da se zadrži desetak dana. Znala sam da smo svi u kući potpuno neupotrebljivi za kućne poslove. Trebalo je proći ubrzani kurs pre njenog odlaska. Ok, znamo da skuvamo tri ručka, vrtećemo ih u krug dok se ona ne vrati i nećemo ostati gladni. Mašinu za sudove sam takođe lako savladala, ali došla je na red mašina za veš. Šta se sa čim pere, na koliko stepeni, gde se šta sipa i stavlja, koje dugme čemu služi i nikad kraja. Činilo mi se da sam lakše položila Nacionalnu ekonomiju nego što ću naučiti da perem veš...


______________________________I uspemo mama i ja da se konačno sporazumemo veče pred put, sve instrukcije ja zapišem na papir, ali ona, znajući svoju smotanu ćerku ipak je htela da se osigura. Kaže: "Reklamira se neka nova stvar, ubaciš u mašinu zajedno sa vešom i ne moraš da brineš da će se nešto ofarbati. Kupi ti to sutra ujutru pa ubaci za svaki slučaj." Odlučim ja da proguglam i saznam kakva je to magična sprava i naiđem tako na K2r hvatač boja maramice na nonstopshop.rs i odlučim se da ih poručim, pa bar nek mama otputuje spokojna. Ne bi se ona toliko sekirala, nego zna da joj ja ponekad ukradem nešto iz ormara, pa da ne ostane žena bez omiljene bluze. Kad mi je stigla pošiljka i kada sam ih napokon isprobala, oduševila sam se.

commercial photography locationscommercial photography locations

Elem, zato odlučih da podelim ovu svoju pričicu sa vama jer znam da su mnoge moje čitateljke mlade devojke, koje verovatno nemaju puno iskustva sa kućnim poslovima, baš kao ni ja. Znači, devojke, uzmite K2r hvatač boja maramice, ubacite ih zajedno sa vešom u mašinu, sipajte deterdžent, uključite mašinu  i bićete mirne. Odeća tokom pranja pušta boju i uvek postoji mogućnost da se nešto ofarba. Iskreno želim da vam preporučim ovaj proizvod jer mislim da je jako koristan i da možete lako da sačuvate svoju garderobu. Ne morate da gubite vreme na sortiranje i da brinete da će se nešto ofarbati. Uostalom, svakoj od vas se sigurno desilo da joj se i pored sortiranja neprimetno provukla jedna stvar u boji koja je kasnije obojila sve u mašini. Uz ove maramice ne morate da brinete jer one svojim specijalnim vlaknima privlače i upijaju svaku boju koja se pojavi u vodi. Zaista fenomenalna stvar, zar ne?

commercial photography locationscommercial photography locations
Photographer Tamara Mladenović


Obavezno ih isprobajte i javite mi svoje utiske!SHARE:

5 comments

 1. Super post.
  Odlicna si. <3
  Novi Post :http://marijaarmus.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 2. Ja ih koristim vec par godina,nista novo.Odavno ih ima na nasem trzistu u popularnim
  drogerijama.Maramice tog proizvodjaca koje si ti uzela sam probala i bolje su mi od Dr Beckmann.Pozdrav!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ih nisam do sad probala jer me uvek strah kada je u pitanju odeća da nešto ne upropastim, ali eto ispostavile su se kao odlična investicija! Drago mi je da si zadovoljna K2r maramicama! Pozdrav!

   Delete
 3. Odlicne su! Ja ih od skoro koristim i ne mogu da se pozalim. Vredi svake pare!

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig