Personal Style Diary

Wednesday, September 21, 2016

Make your statement to the world

commercial photography locations
Moda je za mene izraz, način da u fizičkom obliku predstavim ono što ja jesam iznutra. Vid umetnosti, prilagođen nama sa manjkom nekih drugih talenata, ali sa podjednakom željom da ispoljimo svoju kreativnost. Stav je nešto što određuje način na koji mislimo, osećamo i ponašamo se. Stoga modni stav ili kul rečeno fashion statement je naša mogućnost da svoja osećanja, raspoloženja, interesovanja predstavimo svojom odevnom kombinacijom svetu oko nas. To je način da nekome ko nas vidi prvi put pokažemo delić svoje ličnosti i ostavimo utisak. Ja kroz svoje outfite oduvek želim da pokažem svoju veselu ličnost, koja se uvek prijatnije oseća u bojama nego u crnom, zatim svoju otkačenost i želju da se uvek razlikujem od ostalih i na kraju hrabrost da pomeram granice, da konstantno izlazim iz svoje comfort zone i obučem nešto u čemu će me ljudi možda čudno gledati ili jednostavno neće razumeti. To je moj stav, a sada želim da pozovem sve vas da pokažete svoj fashion statement! Šta je ono što vas izdvaja od ostalih? Na koji način ispoljavate svoju ličnost kroz modu?


Zajedno sa brendom C-THRU pozivam vas da učestvujete u nagradnom konkursu, pokažete svoj fashion statement i osvojite vredne nagrade!

Sve što je potrebno da uradite jeste da osmislite svoju najkreativniju odevnu kombinaciju, pronađete okruženje koje najbolje odgovara vašoj ličnosti i uslikate se. Tu fotku zatim okačite na svoj Instagram  profil uz hashtagove #CthruMakeAStatement i #CthruSerbia. Važno: Ne zaboravite da upišete hashtagove jer bez njih ne stičete pravo da učestvujete u nagradnom konkursu. Takođe, profil vam mora biti podešen na Public odnosno ne sme biti privatan kako bi žiri mogao da vidi vašu fotku.

Nagrade su sledeće:
1. Šoping sa Branislavom Antović u iznosu od 500 EUR
2. Tailor made designer odeća u iznosu od 300 EUR
3. Vaučer za kupovinu odeće u H&M-u u iznosu od 150 EUR

Kampanja traje do 31. oktobra i tada će žiri doneti odluku u pobednicama. Sve ste pozvane da učestvujete!


Make your statement to the world!

commercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locations

Photographer Tamara Mladenovic

SHARE:

7 comments

 1. U, zanimljivo, možda se i nakanim na učešće do krajnjeg roka! Hvala na informaciji!
  Sviđa mi se kako jakna iskače iz kombinacije čineći je zanimljivom, divna nijansa zelene. ;)

  http://couturecase.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala, draga! Definitivno razmisli o učestvovanju. Ti imaš divan stil, a nagrade su zaista vredne!

   Delete
 2. Jakna je prelepa :)
  www.ivanasworld.com

  ReplyDelete
 3. Odličan look, pravo u trendu i stylish.
  Planiram učestvovati, hvala draga!
  http://glaringwaves.blogspot.ba/

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig