Personal Style Diary

Tuesday, January 24, 2017

Aura Kozmetika Noviteti


Ako me pratite na instagramu videli sta da sam za Novu godinu dobila paketić od brenda Aura. U njemu su pored ostalih stvari bile i njihove tri nove maskare - Lift it up, Shape it up i Pump it up. One su već u prodaji, a ja sam ih u prethodne tri nedelje isprobavala kako bih podelila sa vama svoje utiske. Kako je Aura brend kome već godinama verujem, imala sam velika očekivanja i ovaj put. U nastavku saznajte moje utiske o ovim Aurinim novitetima.


Lift it up


Ova maskara dolazi u pakovanju od 8ml, sa ultra tankom četkicom koju možete videti na slici. Zahvaljujući njenom obliku lako se dolazi do korena trepavica što nam omogućava da ih podignemo i uvijemo. Moje trepavice su prilično podignute prirodno, zato sam ovu maskaru dala i Tamari da proba. Njene trepavice su potpuno ravne i vrlo ih je teško podići i uviti na gore (sigurna sam da znate na šta mislim), a ona je to s ovom maskarom uspela. Moja preporuka za sve vas koji imate sličan problem sa trepavicama. Verujte mi, ako ih ovo ne podigne, ne znam šta će. Još jedna dobra stvar je što ova maskara sadrži i specijalne sastojke za brži rast trepavica. 

Shape it up


Za sve one sa problemom kratkih trepavica Aura je osmislila specijalnu formulaciju koja nadograđuje dlaku i tako čini trepavice dužim. Četkica je specijalno oblikovana da omogući lakše nanošenje maskare, a tankim vrhom se veoma lako nanosi i u uglove oka što je mene posebno obradovalo. Znači, ako želite bolji oblik i duže trepavice ovo je maskara za vas. Dolazi u crnoj boji u pakovanju od 10ml. 

Pump it up


Došli smo konačno i do mog favorita, a to je ova maskara za ekstremni volumen. Četkica je takvog oblika da omogućava da se maskara pravilno nanese i da se trepavice lepo raščešljaju. Daje ogroman volumen i mislim da je pravi izbor ako želite malo glamurozniji look. Takođe, sadrži negujuće voskove koji čine trepavice mekim čak i sa nekoliko slojeva maskare. Meni je to jako važno, jer stavljam puno maskare, a ne želim da imam onaj osećaj težine kao da nosim veštačke trepavice. Boja je crna, a pakovanje je od 15ml. 


Da li ste već probali neku od ovih maskara? Kakvi su vaši utisci?


P.S. Pogledajte OVDE koji su nail trendovi za 2017. godinu.


SHARE:

6 comments

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig