Personal Style Diary

Saturday, April 22, 2017

Giordani Gold - Oriflame 50th Anniversary Edition


Na instagramu ste verovatno videle da mi je pre nekoliko dana stigao predivan poklon od Oriflame-a povodom njihovog pedesetog rođendana. Odmah sam otvorila kutiju i oduševljeno podelila sa vama šta sam sve pronašla unutra, a danas ću vam posebno pričati o Giordani Gold proizvodima koji su me naročito oduševili. U nastavku saznajte kakvi su moji prvi utisci nakon korišćenja ovih proizvoda.
Giordani Gold Iconic All-In-One maskara

Prvi put sam sada imala priliku da isprobam ovu maskaru, ioako je Oriflame brend koji koristim već godinama i uz koji sam odrasla i počela da se šminkam. Već na prvo korišćenje sam se oduševila! Ova maskara ne samo da produžava trepavice i daje im volumen već ih, zbog svoje jedinstvene četkice, raščešljava i razdvaja, što dodatno naglašava oko. Ja sam zaista bila prijatno iznenađena i definitivno mi je jasno zašto je dobila naziv sve-u-jedan maskara! Do kraja meseca se može nabaviti po akcijskoj ceni od 599din što je i više nego povoljno za ovako dobar proizvod!Giordani Gold Iconic Matte Lipstick 

Prvo što sam primetila jeste luksuzno zlatno pakovanje i ugravirani logo na samom ružu, što mi zaista odaje utisak da je u pitanju veoma kvalitetan i skupocen proizvod. Ruž je bogat i kremast, sa mat završnicom, što je meni veoma važno jer samo takve ruževe i koristim. Nijansa koju sam ja dobila je Forever Red, koja je klasična crvena boja, baš u slavljeničkom duhu. Cena ruža je 999 din.


Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer

Naravno, pravilo je da uz crveni ruž obavezno ide i crveni lak na noktima. Zato se u paketu pronašao i lak u nijansi Passionate Red. Njihove lakove sam već koristila i uverila sam se više puta u kvalitet i dugotrajnost, a ono što je ovaj put ostavilo utisak na mene jeste pigmentacija. Naime, jedan normalan sloj je dovoljan da se dobije boja sa bočice. Lak je dostupan u još pink, crvenih i ljubičastih nijansi, a trenutna cena mu je 649 din.Giordani Gold Black četka za rumenilo

Četka je manjih dimenzija i u praktičnom pakovanju koje je idealno za moj mini neseser koji uvek nosim sa sobom. Dlačice su prirodne, životinjskog porekla i idealne su za nanošenje kuglica za nijansiranje koje ću vam opisati u pasusu ispod. Cena četke je trenutno snižena sa 1099 din na 629 din. 


Giordani Gold Bronzing Pearls Golden Edition

I za kraj, moj apsolutni favorit, ne samo u ovom postu, već i favorit meseca. U pitanju su kuglice za nijansiranje - zlatna edicija povodom jubileja od 50 godina postojanja brenda Oriflame. Inače, koristila sam pre njihove kuglice i bila sam zadovoljna, ali ovim sada sam prezadovoljna! Kuglice su ručno oblikovane u Italiji, a povodom ovomesečnog jubileja njima su dodate zlatne perle sa pravim zlatnim prahom. Mislim da moje jagodice nisu nikad bile lepše naglašene nego od kad koristim ove kuglice. Blago daju tamniju nijansu i sjaj, diskretno naglašavaju tačno ono što treba, a na fotografijama lice izgleda besprekorno. Cena ovog specijanog limited edition izdanja je 1199 din.
Svi navedeni proizvodi dostupni su u aktuelnom aprilskom katalogu 04 koji važi do 30.04. Imate moju toplu preporuku! Ukoliko ste već probali nešto od ovih proizvoda pišite mi svoje utiske!


SHARE:

1 comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig