Personal Style Diary

Wednesday, August 09, 2017

Moj Make Up Za Plažu


Možda ste se začudile kada ste pročitale naslov, ali da - u ovom postu ću vam pokazati šta je to što ja nosim od šminke kada idem na plažu. To je daleko od one šminke na koju ste sigurno pomislile kada ste ugledale naslov i koju ste navikle da vidite na meni stalno. Na letovanju koristim svega nekoliko laganih proizvoda koji su pogodni i za nošenje na plaži. Ispod saznajte koji su to proizvodi i zašto baš njih biram ovog leta.
Pre svega, zaštita od sunca je najvažnija, kako na telu - tako i na koži lica i usana. Ja sam skoro počela da koristim proizvode sa anti age efektom, a prvi među njima je ova Oriflame NovAge dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30 UVA/PA++++ za naprednu zaštitu kože lica. Naime, ova krema štiti kožu lica od štetnih sunčevih zraka, ali i od štetnih spoljnih faktora iz okruženja poput prašine i zagađenja. Takođe, krema sprečava pojavu bora i usporava starenje kože. Idealna je za leto! Pored nje koristim i Oriflame The One BB balzam za usne sa zaštitnim faktorom SPF 15. On pruža dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju i sprečava pojavu ispucalih usana. Zato je on, pored NovAge kreme, nešto bez čega ne idem na plažu. Za više informacija o ova dva proizvoda i cenama kliknite OVDE i OVDE.


 Zatim, nešto što doprinosi mnogo lepšem izgledu celog lica - a to su obrve. Ukoliko kao ja imate prirodne obrve, potrebno im je nešto što će ih oblikovati i definisati kako bi izgledale lepo. Ovaj Oriflame The One set za oblikovanje obrva koristim već godinama i super je što se on sastoji iz dve nijanse (svetlije i tamnije) i voska. Kada krenete na plažu dovoljno je da četkicom raščešljate obrve i nanesete malo ovog voska kako bi one zadržale taj oblik tokom celog dana. A kada uveče izlazite možete uz više šminke naneti i jednu od ove dve nijanse za puniji i gušći izgled. Za više informacija o proizvodu i ceni kliknite OVDE.


 I za kraj ovog glamuroznog looka - maskara. Ona će učiniti vaše trepavice gušćim i dužim, ali vama će dati svežiji i "budniji" izgled. Trik je da maskara bude vodootporna. Ja sam odabrala ovu fantastičnu Oriflame The One 5-u-1 Wonder Lash maskaru za duže i bujnije trepavice. Ne skida se, ne razmazuje i ne stvara grudvice pa nećete imati problem čak ni kada izađete iz vode. Za više informacija o proizvodu i ceni kliknite OVDE.

P.S. Svaki od ovih proizvoda dostupan je u aktuelnom Oriflame katalogu koji možete pogledati OVDE.

SHARE:

1 comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig