Personal Style Diary

Friday, October 27, 2017

Disguise

Iako je moj blog danas posvećen i lepoti i životnom stilu, znate da je moja prva ljubav moda. U tome oduvek najviše uživam i odatle crpim svu svoju inspiraciju. Današnji makeup lookovi u potpunosti su inspirisani temama iz mode - a to su optička iluzija, smeli koloriti i originalnost. Uvek vas podstičem da razvijate svoj stil, da se igrate modom i da izražavate sebe kroz odevanje. Ovaj put pozivam vas da sve to uradite pomoću šminke na svom licu. Neka ono bude vaše platno. Igrajte se, pokažite sebe, budite smele, originalne i obojite ove sive jesenje dane najvedrijim bojama. Sa ovakvom šminkom na licu ne možete biti tužne, a pozitivna energija je ono što pokreće svet. Neka šminka bude vaš izražaj i način da pokažete svetu kako doživljavate sebe i život. Transformišite se, izvucite iz sebe ono najintrigantnije i navedite sve oko sebe da konstantno preispituju svoju percepciju vas. 

Uz pomoć nove Oriflame linije Disguise ponela sam svoje omiljene boje, ali ovoga puta na svom licu, umesto na odeći. Znate da volim šareniš i odmah sam se oduševila kada sam ugledala ovo carstvo boja. Ispod pogledajte moja tri smela look-a i pišite mi koji vam se najviše dopada. Naravno pozivam vas sve da uz pomoć Disguise kolekcije i vi napravite svoj originalni look. Vaša igra, vaša pravila. Čekam vas!Proizvodi koje sam koristila:
Oriflame The One Blend paleta senki za oči u nijansi Vivid OVDE
Oriflame The One Express olovka za usne OVDE
The One Lash Transformer maskara OVDE
Oriflame The One Kohl olovka za oči u nijansi Cyan Navy OVDE
Oriflame The One Lip Sensation Matte Mousse ruž

*Svi proizvodi su dostupni u posebnom Disguise katalogu za oktobar mesec OVDE kao i na linkovima koje sam vam ostavila iznad.


SHARE:

5 comments

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig