Personal Style Diary

Monday, December 18, 2017

Novogodišnji pokloni za nju i njega // Tom Tailor


Ostalo nam je svega desetak dana do Nove Godine i već je krajnje vreme da počnete da razmišljate o poklonima za svoje najbliže. Danas za vas imam neke predloge za njega i za nju, bilo da su u pitanju drug, dečko, brat ili tata, odnosno drugarica, mama, sestra ili devojka. Volim poklone koji su lepi, ali i praktični. Gotovo uvek biram neke zanimljive odevne komade za svoje najdraže, jer je to nešto što svima treba, a i to je nešto u šta se najbolje razumem. Odlučila sam zato da i vama predložim nešto slično. U Tom Tailor radnji pronašla sam sve što sam želela. Čak sam pronašla i ove fenomenalne poklon kutije u koje sam spakovala sve poklone, a Ozzy mi je u tome pomogao. Ispod pogledajte šta sam to odabrala za poklone i kako sam ih upakovala.

 Za njega

Lep i jednostavan džemper je uvek odličan izbor za muškarce. Sa tim ne možete pogrešiti. U Tom Tailor radnjama imaju ogroman izbor klasičnih modela koji svima dobro stoje. Ja sam odabrala ovaj n sivo bele prugice. Osim konkretnog odevnog komada, još jedna super ideja su aksesoari. To je naročito poželjno kada niste sigurni oko veličine. Ja vam predlažem da odaberete kapu, rukavice ili elegantni kaiš. Sigurno nećete pogrešiti!
 Za nju

Devojke uvek više zanimaju moda i odevni komadi, zato budite smeliji pri odabiru i odlučite se za neke trendi komade. Naravno, važno je da dobro poznajete nečiji stil, ali čak i ako to nije slučaj, možete uvek odabrati nešto klasičniji poklon kao što je to lep i elegantan novčanik. Ja kada kupujem poklone svojim drugaricama i sestri, biram ih kao kada biram nešto za sebe. Uvek razmišljam da li to imaju sa čim da ukombinuju, gde da nose i slično, pokušavam da se setim šta je to što su želele i što im treba. Zato sam ovaj put odabrala ovaj pink fluffy džemper, kapu i šal koji su jako trendi ove zime.
 Gift box

Ako ste kao i ja smotane i nemate živaca da pakujete poklone ili ako kupujete poklon u poslednjem trenutku, to nije razlog da ambalaža vašeg poklona izgleda manje kreativno i lepo. Imam za vas odlično rešenje. U Tom Tailor radnjama možete pronaći ove predivne praznične poklon kutije u dve dimenzije u koje možete spakovati svoj poklon. Rešenje je vrlo jednostavno, a izgleda glamurozno, zar ne?
Outfit - Tom Tailor


PHOTOS: Tamara MladenovicPokloni su spremni i spakovani su ispod jelke. Sad još samo da uspemo da ih sačuvamo Ozzy i ja, da niko ne virne unutra pre Nove Godine.

P.S. Koja vam se od ovih ideja najviše dopada? Jeste li već osmislili šta ćete kupiti svojim najdražima?

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig