Personal Style Diary

Thursday, February 27, 2020

3 BASIC ODEVNA KOMADA KOJA TI TREBAJU OVOG PROLEĆA


Imam utisak da stalno ovo govorim, ali ja ne znam kada su proletela prethodna dva meseca! Prvi mart je za koji dan, a za mene prvi mart znači početak proleća 😂 Nema veze što je trenutno napolju po prvi put ove zime pravo zimsko vreme i čak ima i malo snega na ulicama 😅 Šalu na stranu, ovaj prelazni period je nekako najkomplikovaniji za oblačenje i stilizovanje. Nikad ne znam kako treba da se obučem da uskladim sve vremenske prilike, a da opet izgledam dobro. Zato sam ja izvadila ova 3 odevna komada iz onog dela garderobera koji je odložen sa strane dok ne prođe zima. Pomoći će mi u kombinovanju slojevitih outfita u ovom prelaznom periodu, a i u prvim danima proleća.
Dobar sako je nešto što ti je neophodno u garderoberu bilo koja sezona da je. Toliko puta me je klasičan crni sako spasio kada nisam znala šta da obučem za neki događaj. Jedno vreme sam ga čak toliko nosila da mi se posle smučio i nisam mogla da ga vidim, međutim moja ljubav prema oversized sakoima sa naglašenim ramenima je ipak pobedila! 😆 Definitivno ću ovog proleća povećati svoju kolekciju sakoa za još nekoliko modela. Posebno mi se dopadaju karirani sakoi sa velikim naramenicama. Ispod pogledajte moje predloge kada su modeli i dezeni u pitanju (klik na sliku za više info o proizvodu).
Poznatiji kao kišni mantil , jedan je od onih komada koji su jednostavno klasika već decenijama unazad. Niko ne zna čemu služi, niti greje niti hladi, niti čuva od kiše, a opet jedan je od komada koji su must have svake prolećne i jesenje sezone. Ja ga jako volim i mislim da može da izgleda i kul i elegantno i effortless i edgy, sve u zavisnosti od toga kako se kombinuje.

Priznaću vam da dugo nismo bile u ljubavi, sve do prošle godine kada sam je ponovo zavolela. I to naravno u predimenzioniranom obliku, sa pufnastim rukavima i ogromnim džepovima. Može da izgleda jako dobro i da osveži neki, na prvi pogled, dosadan look.
Koji je tvoj omiljeni odevni komad tokom ovog prelaznog perioda?

SHARE:

2 comments

 1. Nice collections. Thanks for sharing with us.

  Thanks
  Hi-Quality Design service now Online,
  Please Check : Creative Design

  ReplyDelete
 2. I absolutely love these trends. Especially the trench coat. So classic and chic!
  the creation of beauty is art.

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig