Personal Style Diary

Monday, September 07, 2020

3 aplikacije za lepši instagram feedBilo da se baviš blogovanjem ili želiš da lansiraš svoj brend, ako se baviš društvenim mrežama profesionalno, tvoj instagram profil treba da izgleda lepo, organizovano i uredno.  Ukoliko želiš malo da doteraš svoj instagram profil – ove 3 aplikacije su ti neophodne.


PINTEREST

Ovo je najbolja aplikacija za prikupljanje inspiracije. Tu možeš da pronađeš toliko ideja i korisnih informacija koje će ti pomoći da osmisliš i kreiraš predivan sadržaj.

Lightroom

Ovo je ubedljivo najbolja aplikacija za sređivanje fotografija jer možeš u potpunosti da prilagodiš sve boje, osvetljenje itd. Takođe, možeš da napraviš svoj preset i da ga onda koristiš na svakoj fotografiji kako bi postigla da ti feed izgleda lepo i usklađeno.

Garny

Ovo je aplikacija koja izgleda kao instagram profil i služi tome da organizuješ svoj instagram feed. Sve fotografije koje želiš da okačiš na svoj profil prethodno poređaš u ovoj aplikaciji da vidiš kako bi izgledale jedna do druge. Na taj način možeš da se igraš i eksperimentišeš da vidiš kako bi ti feed izgledao bez stvarnog kačenja slike na instagram.

Koje aplikacije za uređenje feed-a ti koristiš?

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig