Personal Style Diary

ABOUTZanim te moda, šminka, kozmetika? Želiš da saznaš koji su najnoviji trendovi i kako da ih ukombinuješ u svojim outfitima? Odlično, na pravom si mestu!


Ovo je online kutak za sve ljubitelje mode, lepote, zdrave ishrane i blogovanja već više od tri godine. Zajedno sa svojom sestrom Tamarom 2012. godine kreirala sam ovaj blog kako bih sa vama delila svoje outfite, a danas je By Maja Mladenovic prerastao u jedan od najposećenijih srpskih modnih i lifestyle blogova. Ovo je online zajednica za sve kreativne i pametne devojke koje žele da budu uspešne u svojim profesijama, a da istovremeno budu i lepe, negovane i u toku sa najnovijim trendovima.

Moja želja je da www.bymajamladenovic.com bude mesto gde će svaka žena pronaći nešto zanimljivo i korisno za sebe. Ovde možete pogledati moje modne predloge, svakodnevne outfite koje delim sa vama, kao i modne savete i predloge za šoping. Pored mode, pričamo i na temu šminkanja, nege, friziranja, vežbanja, zdrave ishrane i karijere. Smatram da svaka savremena žena treba da pored izgleda obrati pažnju i na obrazovanje i lični razvoj, stoga ćete na ovim stranicama moći da vidite najrazličitiji sadržaj, iako je ovo prvenstveno modni blog. Neke on redovnih rubrika na blogu, pored outfit postova, su i Style File (koju uređuje Tamara), Monthly Favorites, Link I Love, Blog Tips...

Do sada se već sigurno pitate ko je devojka koja ovo piše? Njeno ime je Maja. Ona voli životinje, naročito pse. Veliki je optimista. Veruje da u životu možeš sve što poželiš. Veruje u čuda. Ona studira ekonomiju i voli da piše.

P.S. Jako volim da komuniciram sa svojim čitaocima i stalo mi je do vašeg mišljenja, stoga želim da čujem i vaš glas ovde. Svaku kritiku, pohvalu, pitanje i komentar ću rado objaviti i odgovoriti vam. Zato ne oklevajte da mi se javite kako na blogu, tako i na ostalim društvenim mrežama. Ukoliko imate instagram pozivam vas da me zapratite OVDE i pratite moje svakodnevne modne, beauty i lifestyle postove, kao i Insta Story-e!

P.P.S Ukoliko predstavljate brend i želite da sarađujete sa mnom, blog By Maja Mladenovic je otvoren za svaku vrstu dogovora i saradnje. Ukoliko ste zainteresovani za promociju u modnoj, beauty ili lifestyle rubrici kontaktirajte me na bymajamladenovic@gmail.com.

Uživajte u prelistavanju!

Maja 

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig