Personal Style Diary

Tuesday, April 21, 2015

Black 'n' Easy Fashion Week Day 1

fv5

Kao što ste mogli da vidite na mom instagram profilu, sinoć je u hotelu Metropol Palace otvorena 37. Beogradska Nedelja Mode pod nazivom Black 'n' Easy Fashion Week i to revijama XYZ Premium Fashion Store i Martini Vesto. Pre samih revija fashion week je svečano otvorila Tamara Bakić, jedna od naših najuspešnijih manekenki koja je svoju karijeru započela pedesetih godina prošlog veka i od tada je sarađivala sa najpoznatijim kreatorima tog vremena. Ja ću se u ovom postu  osvrnuti na obe revije, stoga vam predlažem da nastavite sa čitanjem, a u narednom postu ćete moći da vidite fotografije outfita od sinoć.

* * * * *

Revija XYZ Premium Fashion Store je bila zanimljiva. Realno ništa od onoga što sam videla nije bilo groundbreaking, dezeni, krojevi - sve je to već viđeno, ali ne mogu reći da mi se nije dopalo. Ima dosta komada koje bih i sama nosila, a čak mi se kolekcija za muškarce više dopala. Takođe, frizure su bile jako zanimljive i u skladu sa prolećnim boho trendovima. Sve u svemu, jedna vesela, urbana, prolećna kolekcija je prikazana sinoć.
1x3x5x
2x4x

Martini Vesto Boška Jakovljevića bio je prijatno iznenađenje sinoć. Prikazane su tri kolekcije: Martini Vesto Black by Boško, Martini Vesto Classic i Martini Vesto by Boško. Na mene je ova treća ostavila najjači utisak jer je sačinjena od odela zanimljivih krojeva i još zanimljivijih dezena. Takođe, reviju je uveličalo prisustvo Tijane Dapčević koja je izvela performans zajedno sa plesačima, što je bilo potpuno neočekivano.

mvblack
Martini Vesto Black by Boško

mvbybosko1
mvbybosko


Martini Vesto by Boško

mvclassic
Martini Vesto Classic


Ulogu favorita večeri za mene zasigurno preuzima Martini Vesto. Šta se vama od svega ovoga dopalo?
Sve osim prve fotografije su preuzete sa oficijalne FB stranice Belgrade Fashion Week-a.


SHARE:

11 comments

 1. Odlicno si izgledala, zapala mi je za oko bela haljinica koja ti stoji savrseno. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno, Teodora! To je zapravo suknja i bluza, ali je svetlo jako lose pa se ne vidi bas najbolje. U narednom postu ce biti slike tog outfita. :*

   Delete
 2. Looking fabulous, love these photos!
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Sve je divno ali meni si se najviše dopala ti! ;)

  ReplyDelete
 4. Izgledaš divno... predivna kombinacija i cipele su za poludit!
  xx
  http://littlemisstwiggy.blogspot.com/2015/04/romwe-jungle.html

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig