Personal Style Diary

Saturday, July 30, 2016

Links I Love

commercial photography locations
Ako me pratite na snapchatu videli ste da sam od jutros svoj mini office prebacila u prirodu. Ceo dan uživam na suncu uz veliku šolju kafe i novi Cosmo, upijam energiju i istražujem po svom laptopu. Tražim nove ideje i inspiraciju za postove za naredni mesec. Usput sam pronašla nekoliko zanimljivih članaka koje sam želela da podelim sa vama, da vas malo nasmejem, oraspoložim, motivišem i možda nešto i naučim. Ako vas zanima kako da napravite snapchat, koji će trendovi biti aktuelni na jesen i kako izgleda jedan dan na poslu Ane Vintur nastavite da čitate.

_____________________________
1. Šta se dešava kada Ejmi Šumer i Ana Vintur zamene poslove. Pogledajte OVO, ako mislite da je lako raditi u modnoj industriji. Vrištaćete od smeha!

2. Kada sledeći put pomislite da ste ružne jer imate veliki nos, razmaknute zube, mladež ili tanke usne setite se OVOGA. 11 žena je svoje "nedostatke" preokrenulo u svoju prednost, postale su prepoznatljive po tome i njihov nekonvenciolni izgled je odredio njihove karijere.

3. Morate da mi se pridružite na snapchatu! Toliko je kul, zabavan i poučan, da bi bilo bezveze da ga nemate. Evo vam ukratko objašnjenje kako da napravite snapchat OVDE i kako da ga koristite OVDE. I ne zaboravite da me zapratite na username: majamladenovic.

4. Novi beauty trend! Devojke su odlepile za OVIM manikirom. #BraceletNails yay or nay? Mislim da je super za leto i plažu!

5. Ako ovog leta imate neku svadbu u planu, evo OVDE kul predloga šta da obučete

6. Pripremajte se polako za jesenju sezonu. OVO su trendovi koji će biti aktuelni!

7. 73 pitanja sa Serenom Vilijams! Love her! Pogledajte intervju OVDE.
Uživajte u vikendu!

SHARE:

1 comment

  1. Wonderful post! I love your blog!
    Would you like to follow each other? Follow me and I will do the same for you))
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig