Personal Style Diary

Sunday, July 03, 2016

My First Magazine Cover

Palm Springs commercial photography
Da, to se desilo. Nije fotošop. Ovo je zaista moja prva naslovna strana (nadam se ne i poslednja :)). Ne znam da li treba neko da me uštine da se osvestim, ali ja još uvek ne mogu da verujem da se to desilo. Dok gledam ove fotografije kao da gledam neku drugu devojku. Presrećna sam i preponosna što sam sa još dve divne devojke na naslovnoj strani Cosmopolitan Campusa, koji je namenjen mladim devojkama, studentkinjama i srednjoškolkama. Oduvek sam se trudila da pokažem svojim primerom da devojke mogu da budu i lepe i negovane i obrazovane i uspešne i drago mi je što sam na tu temu mogla da govorim i u ovom intervjuu. Pored mene, tu su još dve prelepe i pretalentovane devojke. Sandra ima svoj brend nakita i odeće Di Valgoni, za koji sam sigurna da ste čule, a Ljubica je matematički genije skriven ispod ovog manekenskog izgleda. 
Cosmopolitan Campus je predviđen kao besplatan magazin i ne možete ga naći u slobodnoj prodaji, ali će se već od početka nedelje deliti na mnogim privatnim i državnim fakultetima u Beogradu, kao i na Adi. Pa ako još uvek posećujete faks ili ste završili sa učenjem i idete na brčkanje obavezno uzmite primerak jer ima mnogo korisnih i zanimljivih tekstova. U sledećem postu vas očekuju fotografije iz magazina gde ćete moći bolje da vidite ceo moj outfit. Šaljem vam veliki poljubac i podsetnik - učite, radite na sebi, budite uporne i ne odustajte jer snovi se ostvaruju. 

________________________________Yes, it happened. It is not photoshop. This is really my first cover (hopefully not the last :)). I don't know if I need someone to pinch me to come back to reality, but I still can not believe this happened. As I look at these pictures it's like I am watching some other girl. I am thrilled and very proud to be with two lovely and talented girls on the cover of Cosmopolitan Campus. In my next post I'll show you pictures from the magazine so you can check out my outfit. Have a great Sunday!


Palm Springs commercial photographyPalm Springs commercial photography
Photo credit Maja Mladenović


SHARE:

22 comments

 1. Drago mi je da se tvoj trud isplatio! Iako sam tek sada naišla na tvoj blog, mogu ti reći da sve ovo u potpunosti zaslužuješ. Samo nastavi tako, želim ti još puno uspjeha! ♥
  Novi sam član tvog bloga. :)

  Pogledaj moj blog i učlani se ako želiš -> innisall.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno, draga Amina! Pogledacu tvoj blog naravno. :)

   Delete
 2. Bravo! Cestitam od srca <3

  ReplyDelete
 3. Bravo! Ponosna sam! :)

  ReplyDelete
 4. Čestitam, želim ti još mnogo naslovnica! 💗

  http://couturecase.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Bravo, devojko :)
  Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta"

  ReplyDelete
 6. Bravo Majceeeeee, radujem se što ću posmatranjem biti deo tvog uspeha...:-)

  Beauty Clinique

  ReplyDelete
 7. Draga čestitam od srce...to je sigurno najljepši osjećaj,ali i zasluži se poslije toliko rada i truda...Ponosna sam na tebe...<3
  Moj blog: www.newoutfitfashionblog.blogspot.ba

  ReplyDelete
 8. Prosto ne mogu da poverujem da sam tek sada preko blog zajednice naišla na ovakvo savršenstvo od bloga.Veoma mi je drago zbog tebe zato što se tvoj trud isplatio i pravi si preimer devojkama da se snovi ostvaruju uz mnogo truda i rada. :)
  Tvoj sam novi član :)

  fashionawakebyb.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Bravo draga!Još puno uspeha želim! :-)

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig