Personal Style Diary

Friday, July 01, 2016

The Best Swimsuits for Your Body Type

Palm Springs commercial photography
Zdravo, devojke! Leto nam je stiglo i konačno je vreme za brčkanje i sunčanje. Mi žene uvek nekako sebi pokvarimo ovaj period godine koji treba da bude najzabavniji i najopušteniji svojim preteranim opterećivanjem oko fizičkog izgleda. Na spomen kupaćeg kostima i skidanja u javnosti proradi nam neki čudan feeling u stomaku i odjednom umislimo da nismo dovoljno lepe ili zgodne. Devojke, ne brinite jer imam rešenje. Ovog leta ne morate da se odričete omiljenog sladoleda i ne morate opsesivno brojati kalorije jer sam ja pronašla kupaće kostime koji će savršeno pristajati svakoj građi. Bilo da ste mršavice, devojke sa oblinama ili ste se čak i previše opustile tokom ispitnog roka, pronašla sam vam savršene bikinije u kojima ćete sigurno zablistati ovog leta na moru, bazenu ili letnjoj žurki gde god da se nalazite. Nastavite da čitate i saznajte koji kupaći kostim odgovara vašoj građi i gde da ga nabavite - na sniženju!

______________________________Mršavice

Devojke koje su mršave mogu sebi da dozvole bilo koji model kupaćeg kostima u kome se najbolje osećaju. Ja preporučujem jednodelne kostime sa dubokim V izrezom ili jednostavan bikini u šarenom printu.

Palm Springs commercial photography
1. OVDE 2. OVDE 3. OVDE 4. OVDE 5. OVDE 6. OVDE 7. OVDE 8. OVDE 9. OVDE


Devojke sa oblinama

Ne stidite se da pokažete svoje obline! Ja najviše volim retro modele sa dubokim strukom, kao što je onaj moj na prvoj fotografiji. Uvek birajte donji deo koji će pomalo sakriti stomačić, ako ga ima, i gornji deo koji će pružiti jaku potporu kako bi ste lepo istakle svoju figuru.

Palm Springs commercial photography
1. OVDE 2. OVDE 3. OVDE 4. OVDE 5. OVDE 6. OVDE 7. OVDE 


Devojke sa malim grudima

Ovde je važno da odaberete gornji deo koji ima push up efekat i koji je šarenog desena ili ima ukrase u vidu karnerića i mašni koje će vizuelno uvećati poprsje. Takođe, birajte zanimljiv i seksi donji deo kostima koji će preusmeriti pažnju na guzu i noge. 

Palm Springs commercial photography
1. OVDE 2. OVDE 3. OVDE 4. OVDE 5. OVDE 6. OVDE 7. OVDE 8. OVDE 9. OVDE


Devojke sa velikim grudima

Neko bi pomislio da je nama najlakše i da možemo u bilo koji kupaći kostim i da će to izgledati odlično, ali verujte nije tako. Ukoliko želite da se zaista opustite na plaži, da možete i da trčite i da igrate odbojku onda vam je potreban dobar gornji deo koji će čvrsto stajati i pružati odličnu potporu. Predlažem ove modele ispod.

Palm Springs commercial photography

                                  1. OVDE 2. OVDE 3. OVDE 4. OVDE 5. OVDE 6. OVDE 7. OVDE 8. OVDE 


Sve mi imamo svoje mane, ali je i svaka lepa na svoj poseban način. Poenta je uvek prikriti ono što nam se ne dopada na telu, istaći ono što je lepo i preusmeriti pažnju sa nekih "nedostataka" na onaj deo tela koji izgleda dobro. Odaberite savršen bikini, budite samouverene i uživajte ovog leta!
P.S. Ako vam se dopada kupaći sa prve fotografije OVDE saznajte gde ga možete kupiti ili kako možete dizajnirati svoj po sopstvenoj želji i ukusu.


Photo credit Maja Mladenovic

SHARE:

2 comments

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig