Personal Style Diary

Sunday, August 07, 2016

Personalized by Marx #NoFilter

commercial photography locations
Ako me pratite na instagramu mogli ste u mom story-u danas da vidite poklone koje sam dobila od Marx-a. Među njima je bila i ova trenerka koja me je najviše oduševila. Morala sam odmah da je obučem i sva važna se prošetam kroz grad. Zašto je ova trenerka posebna? Kombinacija boja je kao da sam ja birala, kroj je baš kul, materijal je lagan i jako je udobna. Osim toga ona je posebna jer su se divni ljudi iz Marx tima pobrinuli da na njoj stoji moje ime. Obratite pažnju na fotografijama ispod, videćete moje ime pored levog džepa na duksu. Zar to nije prekul?
U duhu Marx kampanje, danas sam potpuno #NoFilter, prirodna, potpuno opuštena, bez preterane šminke, frizure i ulepšavanja, bez fotošopa - jednostavno ja, onkva kakva sam najčešće, van kamera. U ovome se osećam najbolje i ovakva sam sebi najlepša, bez filtera. 
________________________


commercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locationscommercial photography locations

Tracksuit from Marx
Hvala puno Marx timu na ovom divnom poklonu! Šaljem vam svima veliki poljubac!
Photographer Tamara Mladenović
SHARE:

6 comments

 1. Cool, cool :) Trenerkaa sa tvojim imenom ...like :)

  ReplyDelete
 2. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 3. That ass, gaaaaal. :3

  ReplyDelete
 4. Pratim sve na društvenim mrežama :D
  Divna je trenerka i super ti stoji i sve fotke su odlične! Bravo <3

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig