Personal Style Diary

Thursday, June 15, 2017

Colorful Lunch in a Jar


Danas za vas u rubrici zdrave ishrane imam jedan recept, koji nije klasičan. Zapravo više je jedna ideja na koji način možete konzumirati svoju porciju zdrave hrane i van kuće. Bilo da se spremate za odlazak na plažu ili na neki piknik, ili ste ipak još uvek zarobljeni u gradu zbog ispitnih obaveza, pa dane provodite u čitaonici, ne morate kupovati nezdrave grickalice i na taj način narušavati svoje zdravlje i izgled, a pored toga i bacati pare. Moj predlog za vas je ukusna užina iz tegle! 


Potrebno vam je


jedna stara tegla
jedno pakovanje Indomie nudli sa ukusom specijalne piletine
jedan paradajz
jedan manji krastavac
jedna šargarepa
1 šaka kukuruza šećerca


Uputstvo


Skuvati kukuruz šećerac i ostaviti da se ohladi. Zatim nudle skuvati prema ovom uputstvu, procediti i ostaviti da se malo ohlade. Za to vreme iseckati krastavac i paradajz na sitne kockice, a šargarepu svežu narendati. Sastojke ređati po slojevima u teglu, po redosledu koji vama odgovara, a zatim preko poslednjeg sloja preliti kašičicom maslinovog ulja (po želji). 


Voila! Zdrava i ukusna užina je spremna! Još neke od recepata koji uključuju Indomie nudle pročitajte ovde, ovde i ovde. Ako vam se dopadaju moji recepti i ako volite da jedete nudle na mom instagramu i na facebooku organizovala sam giveaway gde će po jedan srećni dobitnik osvojiti tromesečnu zalihu svojih najomiljenijih nudli. Možete se prijaviti na oba giveaway-a, na facebooku OVDE i na instagramu OVDE.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig