Personal Style Diary

Friday, June 30, 2017

How To Wear Embroidery Trend

Ebroidery trend odnosno trend vezene garderobe prisutan je već par sezona, ali pravo vreme za njegovo nošenje tek dolazi - s obzirom na to da je počela letnja sezona i sezona festivala. Vez se može videti na svim odevnim komadima, obući, torbama pa čak i nakitu. Ja sam za danas odabrala laganu pamučnu bluzu u boho stilu. Iako je cvetni motiv najzastupljeniji kada je ovaj trend u pitanju, ja sam se odlučila za aztec motiv koji je potpuno drugačiji. Inače, ovu savršenu bluzu sam pronašla u novoj Tom Tailor kolekciji, a ponela sam je uz koralni denim šorts iz iste kolekcije. Ispod pročitajte moje savete kako da kombinujete ovaj trend u svojim outfitima. 1. Minimalism

Ovaj trend je odličan za ljude koji vole monohromatsko oblačenje, jer mogu uz jedan ovakav detalj da učine svoj look mnogo življim i zanimljivijim. Moj savet za vas koje, kao i ja, volite statement komade i kolorit u svojim outfitima, jeste da pojednostavite ostatak kombinacije. Uz jedan odevni komad sa vezom, ne treba vam više upadljivih i šarenih komada jer će sve delovati previše messy. Ako ostatak outfita bude jednostavan vezeni deo će više doći do izražaja.

2.  Experiment

Za one koji nisu sigurni da li je ovo njihov stil i kako bi ovaj trend mogli da implementiraju u svoj garderober, krenite od manjih detalja. Ne morate odmah uzeti jaknu sa izvezenim leđima, ali detalj poput ogrlice ili torbe može biti dobar način da testirate da li vam se ovaj trend dopada.

3. Matchy matchy

Pošto se sa ovim trendom lako može preterati, tajna je da uvek deo outfita bude u jednoj od boja koja čini vez. Na primer, vidite da je na mojoj bluzi vez urađen teget, belom i ovom predivnom koralno - rozikastom nijansom. Zato sam ja obukla šorts u istoj boji i dobila look koji izgleda dosta upadljivo, a opet svi komadi idu jedan uz drugi. 

4. Heels, heels baby

Nemojte da vas zavara casual vibe ovakve garderobe pa da pomislite da je ovaj trend predviđen samo za dnevne outfite. Naročito tokom leta, ovakvu bluzu uz visoke potpetice i mini suknju  možete nositi na bilo koju žurku!PHOTOS: Tamara Mladenović


Outfit - Tom Tailor

SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig