Personal Style Diary

Wednesday, July 26, 2017

Top 5 Must Have Komada sa Rasprodaje


Danas pričamo na jednu od meni omiljenih tema, a to su rasprodaje! Na rasprodajama se zaista mogu pronaći kvalitetni i nosivi komadi za jako male pare, ali takođe, rasprodaje nas nekad mogu zavarati da od tih silnih popusta pomislimo da nam nešto treba, a zapravo nemamo ni gde to da nosimo ni sa čim da ukombinujemo. Sigurna sam da ste se barem jednom našle u takvoj situaciji da na rasprodajama potrošite gomilu novca, a da dođete kući sa gomilom gluposti. Zato sam ja odučila da sa vama podelim svojih 5 must have komada za ovo leto koje možete pronaći na rasprodajama. Smatram da ovakve komade vredi kupovati na rasprodajama, naročito kada je u pitanju kvalitet kakav možemo pronaći u Tom Tailor radnjama. Kod njih već uveliko traje ogromno sniženje i evo šta sam ja tamo pronašla.


Suknja A kroja u printu


Ovaj model suknje je moj omiljeni, što ste sigurno do sada već primetile. To je model koji zaista stoji svakoj ženi - ističe struk, prikriva taj najkritičniji deo nogu, a završava se na najtanjem delu ispod kolena i tako vas vizelno čini vitkijom. Što se tiče printa, ovakvu suknju možete ukombinovati sa jednostavnom majicom i baletankama za posao ili kafu sa drugaricama, a možete je ukombinovati i za večernji izlazak. To je najveći plus kod ove suknje, što je toliko nosiva, a opet moderna i upadljiva. 


Skinny Jeans


Uske, jednostavne farmerke su, takođe, komad koji svakoj ženi treba. Bez obzira na godišnje doba i modnu sezonu, to je nešto što nosimo tokom cele godine, u raznim prilikama. Iskoristite letnje rasprodaje u Tom Tailor radnjama da pribavite svoj model jeansa. Oni su poznati po kvalittnom džinsu i modernim modelima, pa je ovih -50% idealna prilika da ugrabite jedan par za sebe. Ja sam odabrale ove bele farke sa jako uskim nogavicama!


Bluza sa vezom


Pisala sam vam već u nekom od prethodnih postova da je ova pamučna bluza sa vezom apsolutni hit sezone. Sada je u Tom Tailor radnjama možete pronaći upola cene. Pogledajte ovde kako sam je ja ukombinovala i pročitajte moje savete kako je kombinovati i sa drugim odevnim komadima. 


Bela majica


Mislim da ne treba preterano objašnjavati, da već sve znate da je bela majica neizostavni deo svakog garderobera, ovo je samo mali podsetnik. Ovakvih majičica treba imati što više, naročito leti kada se presvlačimo i po tri puta dnevno. U Tom Tailor radnjama možete pronaći veliki izbor lepih pamučnih majica i bluza, a ja sam odabrala ovu sa čipkom. Iskoristite rasprodaje i dopunite svoj garderober ovim basic komadima.

Teksas suknja


Suknja od teksasa je klasika koja nikada ne izlazi iz mode. To je nešto što možete nositi i za desetak, petnaest godina. Zato je važno da kada kupujete ovakvu suknju birate kvalitet. Tom Tailor je poznat po kvalitetnim farmerkama, a ni sa suknjama od džinsa ne zaostaju ni malo. Pored ove predivne suknje do kolena imaju i savršene mini suknje. Mada je meni ova odmah zapala za oko zbog ovog kul završetka koji izgleda kao da je suknja nedovršena. 


Koji od ovih komada vam se najviše dopada? Da li ste već posetile Tom Tailor radnje?SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig