Personal Style Diary

Wednesday, August 09, 2017

5 Apps That Will Make Your Life Easier


Kao deo milenijal generacije, kojoj je mobilni telefon sastavni deo svakog dana, odlučila sam da to preokrenem u svoju korist. Zašto bih telefon koristila samo za instagram ili slušanje muzike ili igranje igrica, kada je on predviđen za mnogo više od toga. Telefon na primer može da vam pomogne da budete zdraviji, lepši, organizovaniji i srećniji. A evo i kako - ispod saznajte koje su to aplikacije koje će vam olakšati i u ulepšati život.


1. My Fitness Pal

Prema mom mišljenju ovo je ubedljivo najbolja aplikacija ukoliko držite dijetu ili jednostavno vodite računa o ishrani. Sa ovom aplikacijom možete da izračunate unos kalorija i makronutrijenata, da beležite svoje obroke i unos tečnosti. A najbolje od svega je što je potpuno besplatna!

2. Plant Nanny

Ovo je jedna presimpatična aplikacija koja vas na zabavan način podseća na jednu veoma važnu stvar kada je u pitanju zdravlje - a to je hidratacija. Kada je skinete odaberete svoju biljku koju ćete "zalivati" svaki put kada popijete čašu vode. Ukoliko ne popijete dovoljno vode biljka počinje da se suši. Meni se jednom osušio kaktus i kada sam ga videla kako izgleda i kada sam pomislila da se moj organizam isto tako oseća i izgleda, više mi nije palo na pamet da zaboravim na svoju čašu vode.

3. Evernote

Ovo je aplikacija koja će vam pomoći u organizaciji. Ako ste po tom pitanju freak kao i ja, obožavaćete ovaj app. Ovde možete praviti spiskove, To Do liste, podsetnike i zapisivati bukvalno sve što vam padne na pamet.

4.  Headspace

Za one kojma je preko potreban mir i tišina u glavi, preporučujem vam ovu aplikaciju sa vođenim meditacijama. Odlična je i zaista ćete uživati u tim trenucima samo za sebe. Imaju meditaciju za sve, od stresa do nesanice.

5.  Scribd

Moram vam priznati da mnogo više čitam od kako sam skinula ovu aplikaciju. Kada god imam slobodnog vremena, u prevozu, pred spavanje, dok čekam u redu u banci - otvorim ovu aplikaciju i knjigu koju trenutno čitam. Znam da nije isti osećaj čitati sa telefona i držati knjigu u ruci, ali ima svojih prednosti - na primer to što mogu da čitam i kada nisam mogla da ponesem knjigu sa sobom. Pored toga, veliki je izbor knjiga i dokumenata i uvek prvo pogledam da li tamo ima to što me zanima pa tek onda u biblioteci ili knjižari, a imate pravo na 3 besplatne knjige mesečno. Super stvar, zar ne?


Da li već koristite neku od ovih aplikacija? Koju ćete od ovih isprobati? Bez koje aplikacije vi ne možete?SHARE:

1 comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig