Personal Style Diary

Tuesday, August 01, 2017

Favorite Summer Fragrance


Danas jedan brzinski post, da podelim sa vama svoje utiske o novom Jimmy Choo parfemu L'Eau. Zapravo, ovo je novitet u Sephori od proleća, a ove fotografije su nastale još pre dva meseca, ali ja nikako da sednem i napišem vam ovaj post. Možda je tako i bolje, jer vam sada ne predstavljam samo novitet među parfemima, već i favorit. S obzirom na to da ga intenzivno koristim već više od tri meseca zaista sam se uverila da je ovaj parfem nešto što mogu da preporučim svim ženama.



Miris je veoma blag i osvežavajuć, idealan je za leto, ali mislim da ga možete koristiti tokom cele godine jer nije previše sladunjav. Sadrži mirisne note hibiskusa, bergamota, nektarine i božura. Dakle to je jedna voćno-cvetna kombinacija koja je vrlo prijatna na koži i ne previše jaka. Miris je po mom mišljenju savršen balans između cvetne i ctirusne note. Što se tiče postojanosti, ne mogu da se požalim. Na meni ostane zaista intenzivan miris nekoliko sati, pa čak i na kraju dana ga osetim. S tim što miris sam po sebi nije mnogo jak i agresivan. 

Inače volim Jimmy Choo parfeme i ovo mi je već treći. Svaki je veoma postojan i prelepo miriše. Svi parfemi su im veoma ženstveni i prijatni. Od mene zaista imate najiskreniju preporuku što se tiče ovog novog parfema.



Da li ste isprobali ovaj novi parfem? Kakvi su utisci?

SHARE:

3 comments

 1. What a wonderful scent! I love the bottle as well. It is gorgeous.
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. the flacon looks so adorable!

  xo. tthuy | RubyliXious

  ReplyDelete
 3. Kako si objasnila, parfem je definitivno po mom ukusu :-)
  Divne slike <3

  http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/07/summer-refreshment.html

  ReplyDelete

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig