Personal Style Diary

Tuesday, July 10, 2018

Moja letnja skin care rutina


Moja rutina nege kože lica menja se iz sezone u sezonu. Kako će ona izgledati pre svega zavisi od trenutnog stanja moje kože i od situacije u kojoj se nalazim. Ovog leta ne planiram puno putovanja, tako da ne verujem da ću biti izložena jakom suncu, ali ni ova vlaga u gradu mi nikako ne prija. Od nje imam utisak kao da mi se sva prašina iz okoline lepi za lice. Zato mi je pre svega potrebno dobro čišćenje lica, a zatim proizvodi za hidrataciju. U nastavku saznajte šta trenutno koristim od proizvoda za negu lica i na koji način.Prvo što je mom licu potrebno na kraju dana je čišćenje. Kako bih bila sto posto sigurna da sam potpuno očistila kožu od svih nečistoća koristim Foreo Luna Play Plus. Ona u kombinaciji sa Vichy Purete Thermale mlekom za čišćenje lica savršeno skine svu šminku i prljavštinu sa mog lica. Ovo mleko je namenjeno osetljivoj koži, dermatološki je testirano, ne izaziva nikakve iritacije na koži i može da se koristi za predeo oko očiju.


Zatim na lice nanosim dva proizvoda iz Biodermine Hydrabo linije namenjene za hidrataciju kože. Prvo nanosim serum, a zatim gel-kremu. Proizvodi se mogu koristiti i zasebno, ali kada se kombinuju dobija se bolji rezultati. Moja koža je suva u predelu obraza i nosa i ova dva proizvoda su mi dosta pomogla da hidriram taj deo lica. Vrlo su blagi, nemaju nikakav miris. Testiram ih već neko vreme i nemam nikakvih zamerki tako da ću nastaviti da ih koristim.


Za kraj, ono što sam pre par meseci uvela u svoju rutinu jeste Vichy krema za predeo oko očiju iz njihove Idealia linije. Primetila sam da mi ova krema dodatno hidrira taj predeo ispod očiju i da su mi se podočnjaci i ti tamni krugovi oko očiju smanjili. Lice mi jednostavno deluje odmornije i svežije i sada koristim manje korektora nego pre.


Ovako izgleda moja rutina tokom ovih letnjih meseci sa promenljivim vremenom. Da li ste već isprobale neki od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci?
SHARE:

1 comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig