Personal Style Diary

Wednesday, December 19, 2018

Novogodišnji pokloni - predlozi za nju i njega


Ovo najlepše doba godine ponekad može biti i najstresnije. Šta kome kupiti? Kako iznenaditi one koje volimo? Pokloni nisu najvažniji, ali pokazati nekome pažnju i ljubav sitnicama koje radimo za njih, e to jeste važno. Ja jako volim ovo doba godine, volim da dobijam poklone, a još više volim da ih poklanjam. Neprocenjih je osećaj kada obradujete onog koga volite. U nastavku ovog posta pogledajte moje predloge za novogodišnji poklon vašim najmilijima. Pored fantastičnih odevnih komada, ove godine je Tom Tailor za ove praznične dane pripremio i predivne poklon kutije. Ako želite da vaš poklon bude prepoznatljiv pod jelkom ove poklon kutije su idealno rešenje. Možete ih pronaći u svim Tom Tailor radnjama.

Za nju

Bilo da kupujte poklon mami, drugarici, baki ili sestri, sa garderobom nikad nećete pogrešiti. Ženama nikad dosta odeće! Ja vam predlžem da se odlučite za neki od Tom Tailor toplih pletenih džemper u pastelnim bojama. Ako ipak niste sigurni za veličinu, predlažem da se odlučite za nki od zimskih aksesoara poput ove predivne kape i šala sa biserima.

 ZA NJEGA

Za muškarce je uvek teže kupovati nego za žene. Ja zbog toga ne volim previše da eksperimentišem i uglavnom se odlučujem za neki kvalitetan komad odeće. U Tom Tailoru možete pronaći predivan izbor klasičnih džempera koji će vaše drage prijatelje, tate, braću, muževe ili momke grejati tokom cele zime. Još jedan predlog sa kojim sigurno nećete pogrešiti su jednostavni zimski aksesoari poput šala i kape. To je nešto što će im sigurno odgovarati i što će sa zadovoljstvom koristiti u ovim hladnim danima.


OUTFIT: Tom Tailor


PHOTOS: Tamara Mladenovic


SHARE:

2 comments

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig