Personal Style Diary

Wednesday, July 17, 2019

Superhrana za kožu ?


Pre nekoliko dana na instagram storiju sam vam spomenula Youth to the people, novi brend koji se pojavio u našoj Sephori. To je odmah izazvalo gomilu vaših reakcija i pitanja. Obećala sam da ću testirati jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda i danas delim sa vama svoje prve utiske.
Pre nego pređemo na priču o ovoj maski za lice, da se upoznamo malo sa samim brendom, osnivačima i vrednostima koje zagovaraju.


Youth to the people je relativno mlad brend osnovan 2014. godine i nastao je sa željom da se nastavi porodična tradicija bavljenja negom kože. Dva rođaka Joe i Greg, čija je baka Eva imala prirodnu skincare liniju pre 40 godina, osnovali su ovaj brend sa namerom da nastave njenu viziju prirodne nege.
Proizvodi su u potpunosti cruelty free, bez parabena, silikona, veštačkih boja i sulfata. Pakovanja su od reciklirajućeg stakla i kartona. Najviše se vodi računa o samim sastojcima. Koncept „superhrana za kožu“ je ono po čemu je ovaj brend prepoznatljiv. Koriste isključivo vegansku nutritivno bogatu superhranu u svojim proizvodima sa idejom da je zdrava hrana i iznutra i spolja ono što nas čini lepim, negovanim i zdravim.


SUPERERRY HYDRATE + GLOW DREAM MASK

Ovu masku opisuju kao ultimativni „hydrate + radiance boost“ za kožu. Sadrži super bobice poput maqui, goji, acai i ostalih bobica bogatih antioksidansima, vitamin C i hijaluronsku kiselinu. To joj omogućava da intenzivno hidrira i posvetljuje kožu. Dakle, ova maska namenjena je za dehidriranu kožu i kožu koja je nejednake pigmentacije.
Nanosi se uveče tanak, ujednačen sloj koji se umasirava u čistu kožu i ostavlja da deluje preko noći. Tekstura je kremasta, a miris je pravi voćni, podseća na djus. Preporučeno je da se koristi redovno svako veče za najbolje rezultate. Ujutru se lice normalno umiva i nastavlja se sa uobičajenom skincare rutinom.
Ja sam koristila nedelju dana ovu masku po tim uputstvima, s tim što u početku nisam smela da je ostavljam preko noći već sam se umivala posle par sati, a već 3. dan sam prvi put prespavala s njom. Odmah sam primetila da je koža svetlija i da mi je boja lica nakon korišćenja ujednačena. Što se hidratacije tiče, meni su obrazi najkritičniji dok ostatak lica nije preterano dehidriran, ali čak sam i tu primetila ozbiljan pomak.


Ja sam za prvi utisak zadovoljna maskom, jako mi je prijala i definitivno ću nastaviti da je koristim. Takođe, želim da isprobam još njihovih proizvoda. Čula sam za kremu od kelja i spanaća da je fantastična, kao i za cleanser iz iste linije. Ako volite skincare i prirodne sastojke, obožavaćete ovaj brend.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig