Personal Style Diary

Friday, November 15, 2019

3 stvari koje moraš da uvrstiš u svoju jesenju makeup rutinu


Jesen je vreme za makeup! Tokom letnjih vrućina većina nas, čak i one najupornije (čitaj Maja 😁), nemaju snage za previše šminkanja. Toliko je pretoplo napolju da bi mi svaki dodatni sloj proizvoda pored SPF-a koji bih stavila na lice izazvao napad panike. Zimi opet vrlo često dođem u onu fazu kad izlazim iz kuće nabundana kao medved pa mi i nije preterano važno da li imam savršeno izvučen ajlajner jer u tom stadijumu više ništa ne može da me izvadi. 😂 Zato je jesen kao stvorena za makeup eksperimentisanje! Evo šta sam ja uvrstila u svoju makeup rutinu početkom jeseni.


1. Suptilni braon smokey eye


Ova faza je usledila greškom. Obožavam te lookove koji se rode kada probam da uradim skroz nešto drugačije, pa mi ne uspe i onda popravljajući štetu dođem do nečeg još boljeg. Makeup je igra! Tako sam ja u pokušaju da uradim neki dramatični braon makeup zastala na pola i shvatila koliko predivno izgleda samo malo braon senke preko celog kapka bukvalno prstom utapkane i potpuno neravnomerno effortless izblendane. Trenutno koristim Natasha Denona Mini Star paletu koju možete naći u Sephori i to jedine 2 mat nijanse koje postoje u paleti. Ovo posebno govorim devojkama sa svetlijim očima, jer ova senka učini da moje oči dobiju potpuno drugu nijansu plave. Sada se bukvalno samo ovako šminkam!


2. Kalifornijski sjaj


Druga stvar koja mi je nekim čudom pala na pamet jeste da isprobam NYX California Beamin bronzer koji u sebi sadrži sitne šljokice koje vam daju onaj preplanuli bronzani izgled u sekundi. Tako je, celo leto ga nisam koristila i sad sam našla. Ali verujte mi, ako imate neki bronzer sa zlatnim sjajem stavite pomalo na obraze i čelo. Predivno izgleda uz sve one braonkaste i orandž odevne komade koje uglavnom nosimo tokom jeseni,a i produžiće svežinu vašeg tena za koji ste letos tako vredno radile. 🌞


3. Nude usne


Treća i potpuno logična stvar koja vam treba ove jeseni su nude usne kao dopuna za prethodne dve stavke. Mada, ja furam nude karmine tokom cele godine, ali postoji razlog zašto vam opet to spominjem. Imam novi lip combo za savršeno naglašene nude usne! Isprobala sam skoro Aura Color Karma ruževe i zaljubila se u nijanse Revenge i Move on. Napisaću zaseban post o ovim ruževima, ali ukratko hoću da vam kažem da su savršeni! Mat, imaju negujuću formulu, nisu teški na usnama, postojani - ma predivni! Ove dve nijanse savršeno mi idu uz Flormar olovku NYX Lingerie Push Up ruž u olovci koji je mat i daje onaj efekat punijih usana. Ovaj proizvod kao da je osmišljen samo za mene! Znate koliko volim sjajeve koji daju efekat punijih usana,a sa druge strane volim mat usne, tako da ovaj proizvod ima sve što ja želim. Moja omiljena nijansa je Lace Detail. Ova 3 proizvoda čine moj lip combo poslednjih nedelja!
201 koju znate da koristim već duže vreme i uz još jedan novitet. Počela sam od skoro da koristim


I eto ga! To su proizvodi koje koristim svakodnevno ove jeseni! Šta ste vi ubacile u svoju svakodnevnu makeup rutinu?

SHARE:

1 comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig