Personal Style Diary

Tuesday, March 10, 2020

Lakovi za nokte koji su u trendu ovog proleća


Prošlo je punih mesec dana od kako sam skinula gel sa noktiju i počela da ih negujem i oporavljam. Zadovoljna sam kako se oporavljaju, ali o tome nekom drugom prilikom. Sada želim da podelim sa vama svoju novootkrivenu ljubav ka manikiru. Kako sam godinama radila nokte u salonu, potpuno sam se odvikla od sređivanja i lakiranja noktiju. Međutim, sada kada su malo porasli počela sam da ih sređujem i ponovo se zaljubila u kreativnost i slobodu koju imam kada sama sebi radim manikir. Za mene je tih pola sata maksimalne koncentracije i fokusa na tu jednu sitnu stvar postalo lekovito. I presrećna sam što mogu često da menjam izgled i boju svojih noktiju umesto da mesec dana imam jednu istu boju. Malo sam istraživala šta je to bilo aktuelno na modnim pistama širom sveta i izdvojila sam vam u ovom postu svoje omiljene prolećne trendove kada su u pitanju nokti i manikir.

Minimalistic with a twist

Ovako sam nazvala svoj najomiljeniji trend koji vidite i na prvoj slici u ovom postu. U pitanju je minimalizam sa nekim uvrnutim i upadljivim detaljem poput cirkona ili perlica. Za ovo vam je potreban neki dobar nude lak i malo precizne ruke za taj detalj koji želite da dodate.


Shades of blue & green

Plava je definitivno jedna od boja sezone, pa ne čudi što ćemo je često viđati i na noktima ovog proleća. Bukvalno sve nijanse plave su u trendu, a ja bih rekla da je akcenat na pastelno plavoj, s obzirom na to da su pastelne boje ponovo trend, i na ovoj novoj nijansi plave koja je preplavila sve moguće kolekcije – kombinacija plavo-zelene koja liči na mint, ali zapravo je zovemo žalfija zelena. Kažu da je to nova millenial pink!


Rich brown

Braon u svim mogućim nijansama, a najviše ona tamna bogata braon nijansa koja mene asocira na domaću kafu i onu penicu koja se napravi kad je tek skuvam. Obožavam ovu nijansu! Pošto je jedan od trendova sezone i animal print – ova boja se može kombinovati sa crnom i nude da se iscrtaju šare koje podsećaju na leopard print. Ovo još nisam isprobala, ali je već na mojoj listi ideja koje treba isprobati.

Glitter 

Šljokice nisu rezervisane samo za novogodišnju sezonu! Ovog proleća boje i šljokice u svim bojama su ono što se traži. Mene ovako nalakirani nokti podsećaju na mala umetnička dela jer su tako prepuni boja i energije. Kada nalakiram nokte u neki od ovakvih lakova ja bukvalno prvi dan ne mogu da prestanem da ih gledam koliko su mi predivni.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Thank you for your comment!

Blogger Template Created by pipdig